Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Buitenkeuken voor je BBQ

bbq buitenkeuken-1

Heb jij zo’n schitterende kamado bbq, en wil je deze bbq in een mooie buitenkeuken plaatsen? Check dan de nieuwe bbq buitenkeuken bij Grill Bill. 

BBQ buitenkeuken, wat zijn de voordelen?

Een grotere bbq buitenkeuken heeft vele voordelen, het grootste voordeel is de ruimte die je krijgt. Zo heb je een groot en stabiel werkblad waar je van alles op kwijt kunt. Maar ook heb je meer ruimte om je spullen op te bergen. 

Daarnaast is de buitenkeuken een sieraad in je tuin, daar mag je best een beetje mee pronken! 

bbq buitenkeuken

Wat kost een buitenkeuken?

De kosten lopen erg uiteen, je kunt zo’n buitenkeuken natuurlijk zelf maken als je 2 rechter handen hebt. En als je dat niet hebt dan kun je kiezen voor standaard oplossing, en de buitenkeuken met kamado er al in. Zo heb je de buitenkeuken vanaf 1099,- en de buitenkeuken inclusief kamado vanaf 2099,-. 

Wat houd een modulaire buitenkeuken in?

De modulaire buitenkeuken is heel eenvoudig zelf in elkaar te zetten, daarnaast kun je de keuken heel eenvoudig uitbreiden. Met bijvoorbeeld een rvs werkblad, of een houten werkblad. Ook kun je de modules aan elkaar koppelen om nog meer ruimte te krijgen, en je kunt handige accessoires achteraf nog monteren. Zodat je niet alle producten in 1 koop hoeft te bestellen. 

bbq buitenkeuken rvs blad

Aluminium keuken

Nog een heel groot voordeel is het materiaalgebruik. De hel constructie is gemaakt van industrieel aluminium, en afgewerkt met een dikke mat zwarte coating. Aluminium roest niet, in tegenstelling tot de meeste buitenkeukens die gemaakt zijn van metaal, is aluminium dus stukken duurzamer!

 

 

Share the Post:

Related Posts