Zoek
Sluit dit zoekvak.

Qandyshop

qandyshop

Hoor jij ook meteen dat deuntje in je hoofd? Mooi! Zo vergeet je deze nieuwe “snoepwinkel” niet gemakkelijk. De spelling is wel iets anders, met een Q, van BBQ. 

Ook al is de Qandyshop nieuw in BBQ land, de bedenkers zijn dit niet. Het team achter deze shop heeft zich 3 jaar geleden uit liefde voor koken op vuur tussen de gevestigde orde gewurmd, en ze zijn vandaag de dag nog met heel veel passie en plezier met de “grote broer” van Qandyshop, Grill Bill, in de weer. 

Een nieuwe BBQ winkel?

Samen zijn rond het vuur, veel sfeer en lekker eten is niet alleen een hobby, het is een levensstijl geworden. Koken op vuur en alles wat daar bij komt kijken staat voor de Qandyshop bedenkers voor dé ultieme vrijheid. Qandyshop is een winkel voor- en door de mens die een liefde heeft voor koken en streeft ernaar om zoveel mogelijk met top kwaliteit (en Nederlandse) merken en ondernemers te werken. Dit platform is niet type-gebonden; of je nu een gas BBQ, ketel, of keramische BBQ hebt, team Qandyshop staat voor je klaar met leuke, lekkere en fijne accessoires.

Nieuw in Nederland – QandyLab Try-rub kit

Alleen in Nederland, in de Qandyshop te proberen: De Try-rub. Automatisch iedere maand 3 heerlijke dry rubs (goed voor het rubben van 6 á 700 gram vlees per soort) op de mat om te proberen. 

Zodra je lid bent van de club krijg je maandelijks 3 “mini” verpakkingen, afsluitbare reageerbuisjes, met kwaliteits rub. Je kunt hiermee je BBQ hart ophalen en experimenteren, zo kun je de rubs op zichzelf gebruiken of je kunt ze in laagjes door elkaar gebruiken. 

Proberen, proeven en wanneer verliefd geworden, een grote pot aanschaffen.

Share the Post:

Related Posts